BERK

Bli librin elektronik

Dekalogu i një lagjeje tiranase
  • Dekalogu i një lagjeje tiranase
  • Dekalogu i një lagjeje tiranase

Dekalogu i një lagjeje tiranase

€5.00
SKU: Dekalogu_i_nj___lagjeje_tiranase

Libri vjen si një lexim i bukur e i thukët “nën hardhi”, i cili nëpërmjet rrëfimit të jetëve njerëzore përgjatë shtatë dekadave, krijon një panoramë të historisë dhe etnokulturës së Tiranës. Dekalogu vjen gjithashtu si një homazh ndaj arkitekturës lokale dhe "pa autor", asaj arkitekture e cila formësoi dhe u formësua nga 'modus vivendi’ i tiranasve. Në përfundim të tij, urojmë t’ju kemi lënë me një sërë pyetjesh të rëndësishme.

Autor

Krymi

Redaktor

Sokol Çunga

Vit Botimi

2020

Nr. Faqesh

144

ISBN

978-9928-4627-0-1

Punim grafik

Era Buza
Dimension (L x W x H) 0 x 0 x 0 Centimetre
Weight 0

Preview

Image