BERK

Bli librin elektronik

Historij' e vonë

Historij' e vonë

€10.00
SKU: Historij__e_von__

Vëllimi i dytë i shkrimeve historike të Mustafa Merlikë-Krujës, përzgjedhur prej letërkëmbimit të tij të gjerë dhe plot gjykime e dëshmi të vyera e kureshtare vetjake të Shqipërisë gjatë gjysmës së parë të shekullit XX.

Dimension (L x W x H) 0 x 0 x 0
Weight 0

Preview

Image