BERK

Bli librin elektronik

Në kërkim të origjinës së Valleve e Kangës shkodrane

Në kërkim të origjinës së Valleve e Kangës shkodrane

€5.00
SKU: N___k__rkim_t___origjin__s_s___Valleve_e_Kang__s_shkodrane

Studimi "Në kërkim të origjinës së Valleve e Kangës shkodrane" është një përpjekje për të vërtetuar burimin e lashtë dhe origjinal të një pasurie muzikore e etnografike të qytetit të Shkodrës, në shekullin XV. Duke iu drejtuar historisë dhe muzikologjisë, autori analizon eksperiencat e tij personale si dhe shembujt e regjistruar në ekspeditat folklorike, duke filluar nga dukuritë e para muzikore.

Dimension (L x W x H) 0 x 0 x 0
Weight 0

Preview

Image