BERK

Bli librin elektronik

Te teatri

Te teatri

€9.00
SKU: Te_teatri_

Ky udhëpërshkrim i takon Teatrit Kombëtar, historisë së të bërit teatër në Shqipërinë postkomuniste, në tranzicion dhe pastranzicion, sepse Teatri Kombëtar ka qenë dhe është e vetmja skenë teatri në Tiranë, po edhe në Shqipëri, me histori të pandërprerë, gati 80-vjeçare.

Dimension (L x W x H) 0 x 0 x 0
Weight 0

Preview

Image