BERK

Bli librin elektronik

Tingujt shungullues të shpirtit
  • Tingujt shungullues të shpirtit
  • Tingujt shungullues të shpirtit

Tingujt shungullues të shpirtit

€6.00
SKU: Tingujt_shungullues_t___shpirtit
“Tingujt shungullues të shpirtit” është një përzgjedhje shkrimesh publicistike të Lazër Shantojës, kuruar dhe përgatitur për botim nga Arben Ndreca.
Libri vjen si një bashkëpunim i botimeve “Berk” me Qendrën e Studimeve Albanologjike "Shejzat Pleiades".
Në më shumë se 400 faqe, janë përmbledhur materiale publicistike të Shantojës, shkruar në një hark të gjerë kohor, i cili përfshin dhe emigracionin e tij politik e më pas rikthimin në atdhe.
 

Vit Botimi

2020

Autor

Lazër Shantoja

Redaktor

Arben Ndreca

ISBN

978-9928-4627-1-8

Nr. faqesh

440

Punim grafk

Kleida Maluka
Dimension (L x W x H) 0 x 0 x 0
Weight 0

Preview

Image