BERK

Bli librin elektronik

Triskuj të vonuem

Triskuj të vonuem

€4.00
SKU: Triskuj_t___vonuem
"Triskujt të vonuem" nga Pjetër Deda, shënjon bashkëpunimin e katërt të revistës shkencore Shejzat Pleiades me Botimet Berk, si dhe themelimin e kolanës "Rradhonjtë e Shêjzave".
Kjo përmbledhje me dhjetë tregime vjen nën kujdesin e Ardian Ndrecës.
Tregimet e tij të shkruara në frymë migjeniane përbëjnë një hap të mëtejshëm në njohjen e trashëgimisë letrare shqiptare.
Dimension (L x W x H) 0 x 0 x 0
Weight 0

Preview

Image