BERK

Bli librin elektronik

AntiPinoku

AntiPinoku

€5.00
SKU: AntiPinoku

Ç’është Anti-Pinoku? Procesi i të shndërruarit nga njeri në marionetë? Apo nga adult në ‘infans’ (në sensin e kujt nuk di të flasë)? Kjo përmbledhje me tregime të shkurtra është një sërenditje fshehkash (lexo si vende fshehjejesh, të vërtetash dhe të vetvetes). 6 tregime nomade dhe pa atdhe. Libri vjen në shqip dhe në italisht.

Dimension (L x W x H) 0 x 0 x 0
Weight 0

Preview

Image