BERK

Bli librin elektronik

Vdekja aksidentale e një anarkisti

Vdekja aksidentale e një anarkisti

€4.00
SKU: Vdekja_aksidentale_e_nj___anarkisti_

"Vdekja aksidentale e një anarkisti” është një satirë politike mbështetur mbi ironinë dhe humorin therës, një nga ato satira që nxisin mendimin e lirë. Libri lexohet me një frymë e madje të grish t’ua lexosh miqve me zë të lartë. Ndonëse duke lexuar therja e ironisë shkon deri aty sa t’i bëjë dialogjet të duken të stisura, duam t’ju bëjmë me dije se çdo dialog bazohet mbi fakte dhe deponime konkrete. Çmim Nobel 1997.

Dimension (L x W x H) 0 x 0 x 0
Weight 0

Preview

Image