BERK

Bli librin elektronik

Fillimet e kinemasë në trevat shqiptare vit pas viti (1897-1945)

Fillimet e kinemasë në trevat shqiptare vit pas viti (1897-1945)

€0.00
SKU: Fillimet_e_kinemas___n___trevat_shqiptare_vit_pas_viti__1897-1945_
Ky libër përbën materialin bazë të punës së gjatë disavjeçare kërkimore të studiuesit Abaz Hoxha, në lëmin e historisë së kinematografisë shqiptare. Në vazhdën e kërkimit të ngritur mbi një sërë dokumentesh të botuara dhe jo, libri informon rreth datave të fillimeve të kinemasë në Shqipëri, xhirimeve të filmave nga shoqëri të huaja, si dhe, një sërë ngjarjesh të ndryshme, të cilat e bëjnë më të plotë historinë e artit të shtatë në Shqipëri.
Dimension (L x W x H) 0 x 0 x 0
Weight 0

Preview

Image