BERK

Bli librin elektronik

Të paçliruara

Të paçliruara

€10.00
SKU: T___pa__liruara__Grat___mes_prodhimit_dhe_riprodhimit

“Të Paçliruara: Gratë mes Prodhimit dhe Riprodhimit”
është një përmbledhje, e cila nëpërmjet intervistave të dorës së parë, rizbulimit të dokumenteve parësore, dhe paraqitjes së imazheve dokumentare, synon të shqyrtojë një çështje që herë pas here shfaqet në diskursin publik të Shqipërisë: emancipimin e gruas në Shqipërinë e realizmit socialist. Sikundër e gjithë historia sociale e Shqipërisë në periudhën mes fundit të LIIB dhe vitit 1992, ashtu dhe ky aspekt i saj është prekur pak në studimet mbi periudhën dhe çështjen. Libri nuk do ta kishte parë dritën e publikimit pa mbështetjen e Konrad-Adenauer-Stiftung.

Dimension (L x W x H) 0 x 0 x 0
Weight 0

Preview

Image