BERK

Bli librin elektronik

Lashtësi shqiptare

Lashtësi shqiptare

€12.00
SKU: Lasht__si_shqiptare_

Prej këtij teksti kuptojmë dhe si e projekton të shkuarën një intelektual dhe politikan fort i debatuar, me dritëhije në figurën e tij, të cilat krijohen pikërisht edhe për shkak të mosnjohjes plotësisht të portretit të tij ideologjik. Në një kohë kur tekstet historike lind nevoja të rishikohen dhe plotësohen in perpetuum, ky është një tekst i historisë së Shqipërisë përgatitur nga Mustafa Merlika-Kruja, por në të njëjtën kohë është edhe histori e vetë autorit të tij. 

Dimension (L x W x H) 0 x 0 x 0
Weight 0

Preview

Image